Gruva opplevelser

Gruva opplevelser is a new activities center in Evje, Setesdal. The project reuses and old Christian congregation house and transforms in a new program in the center of the town. Our contribution was to change the fasade of the house, giving it a new twist that relates to its new … Continue reading

Rysstad warehouse

The Rysstad warehouse is the first massive timber (CLT) warehouse in Agder. Is a simple construction adapted to the surroundings by using wood on the inside and the outside of the building. All images: brunogiliberto.com

Villa EDAL

Villa EDAL is situated in a very steep and narrow property. The primary intention was to not come into the sight of the neighbouring houses and at the same time have a clear view of the ocean in front. The form of the house amplifies this and appropiates to itself … Continue reading

Bærekraftig byggeri i Setesdal

Project Bærekraftig byggeri i Setesdal. The idea was to develop small cabin units for rent to be build in different places all over the Setesdal Valley in southern Norway. Two models were developped: one that builds on the traditional house form of Setesdal and a modern version, built with traditional … Continue reading

Leskur i Setesdal

Prosjektets motto LYSNING er en referanse til opplevelsen man har av en lysning i skogen. En massiv trekonstruksjon som er fylt av lys og er en del av det overveldende Setesdalslandskapet – fjell, skog, vann og himmel. Lyspunktene er godt synlige og danner en sammenheng og rytme for alle trafikanter … Continue reading

Cabin in Senum

Cabin extension in front of the Otra river. The intention was to keep the image and the form of the existing cabin, while having a modern layout. The placement of the extension creates a new entrance in between the cabins by one side, and a protected space for the summer … Continue reading

Swimming pool in St. Prex

Implantation Le projet s’implante en relation avec la future salle de gymnastique triple. Le volume haut des bassins s’aligne au nord avec cette construction. Il est complété par un volume plus bas en forme de L qui regroupe l’ensemble des services. Cette disposition permet de filtrer les relations vers l’extérieur … Continue reading

Bibliothèque à Crassier

_Implantation Le projet intégre le bâtiment de la centrale téléphonique dans un volume compact et articulé. Par son positionnement et son gabarit, un dialogue s’établit également avec le volume des salles de gymnastique. Le plan, de forme carrée et organisé autour d’un patio, s’articule afin de proposer un dispositif d’entrées … Continue reading

Terrasser

In a very unused and steep terrain, a set of terraces create rooms to experience the surrounding landscape

Tilbygg i Flatebygd, Evje

A new extension was added to the existant house, between it and the barn. The main idea was to bring the landscape to the inside and connect the existant buildings. The extension connects the house, the barn and the landscape around, not very visible from the inside of the existant … Continue reading

UiA Tank

Vanntank for akkumulering av fjernvarme ved UiA i Grimstad. Kledning i korrugert stålplater for å reflektere værets farger. Prosjektet er ikke realisert.

Våningshus i Valle

Våningshus i Valle sentrum, Setesdal. Huset er en moderne fortolkning av et typisk Setesdalshus. Huset er et gjenoppbygging av et våningshus som brant ned i 2015. Opprinnelig hus var et typisk setesdalshus og markerte inngangen til gatestrukturen i Valle sentrum. Prosjektert nybygg følger derfor proporsjonene og plasseringen til tidligere bygg. … Continue reading

parallax layer